Verhoog uw persoonlijk comfort met automatisering

Automatiseren is het automatisch maken van een proces, dit met doel ons persoonlijk comfort te verhogen. Wat is het meest comfortabel: iedere morgen langs de rolluiken lopen om ze één voor één met de hand op te trekken of met een druk op de knop van de afstandsbediening alle rolluiken in één keer naar de juiste stand laten openen? Dat is wat automatisatie op comfortniveau voor u kan betekenen.

Voordelen

  • Energiebesparing: door bijvoorbeeld de rolluiken of screens op basis van een weersafhankelijke sturing te sluiten bij warm weer, houdt u warmte buiten en moet u dus niet gaan koelen. In de winter geldt het omgekeerde: u houdt warmte binnen en moet niet extra verwarmen.
  • Veiligheid verhogen: op vooraf geprogrammeerde tijdstippen kunnen de rolluiken, screens,… geopend of gesloten worden. Hiermee kunt u tijdens vakanties de indruk van aanwezigheid wekken.

Vraag uw offerte op maat aan

Ontdek de talloze mogelijkheden en voordelen van onze automatisering in Erpe-Mere. Er wordt steeds op maat en naar de situatie van de klant gewerkt om zo een optimaal comfort te verzekeren.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op via de contactpagina.

Back to Top