Keuze uit diverse soorten rolluiken

Canmar Services bvba stelt een nieuwe generatie rolluiken in Erpe-Mere voor, die niet enkel praktische voordelen bieden, maar ook heel wat mogelijkheden hebben op esthetisch vlak. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor ingebouwde rolluiken die mooi en onopvallend in uw woning opgaan, of net voor zichtbare rolluiken die het karakter van uw woning accentueren.

Rolluiken op maat van uw behoeften

Wij plaatsen diverse soorten rolluiken, zoals voorzetrolluiken, screens, gewone rolluiken en in- en opbouwluiken, al naargelang uw behoeften en smaak.

De voordelen van rolluiken uit aluminium en pvc zijn talrijk: ze zijn onderhoudsvriendelijk, aanpasbaar aan alle stijlen, en duurzaam. Rolluiken lenen zich tot het verduisteren van uw huis, ook als de zon nog volop schijnt. Bovendien bieden ze een goede isolatie en kunnen onaangename geluiden van buitenaf dempen. Rolluiken vormen ook een extra hindernis voor potentiële inbrekers.

Met of zonder automatisatie

Maak het uzelf makkelijk en kies voor rolluiken met automatische bediening. Wij komen alle nodige opmetingen doen bij u thuis, waarbij we ook de verschillende mogelijkheden bespreken. Uiteraard leveren wij uitsluitend maatwerk, waarbij we optimaal rekening houden met uw wensen.

Neem contact op via de contactpagina voor een vrijblijvende opmeting of offerte.

Back to Top